KISSES

2012-09-30 @ 10:00:13
Yes, länge sedan sist och så kommer det förbli. Jag hatar mig själv som låter mig sjunka till den här livån, men jag klarar inte av att hålla mig själv ovanför ytan... Helt omöjligt! Saknar min älskling som lämnade mig sjuk hemma och for till mitt älskade norsjö utan mig.. Men jag har hunnit vara ganska produktiv ändå så det får funka..

Förvirrad

2012-09-23 @ 01:27:54

Just nu lämnar alla mina vänner mig. Antingen för att jag gör något, som jag inte gjorde förut, eller så gör jag inte något som jag gjorde förut. Och jag förstår inte, jag förstår inte då folk säger att jag har förändrats, för jag tycker inte det, jag tycker att det är alla andra som har förändrats,. Som att jag står kvar på samma plats som för tre år sedan, som att dom bara har rusat vidare i livet och lämnat mig ensam kvar.

Att varje dag ta på sig kläder är en kamp, för jag har absolut inte en aning om vad jag ska ta på mig för att någon ska upptäcka mig och hjälpa mig. Inte en aning.

Att varje dag planera allt i minsta detalj och alltid vara steget före för att ha någon att sitta med i matsalen, någon trevlig själ som kan ta sig tid och bara sitta bredvid mig,. Det är jobbigt och det tar på mina krafter,. Att varje dag undra över om jag ska kunna äta lunch eller om det blir jag som sitter på samma bänk och väntar på nästa lektion,.

Jag vet inte,. Jag vill bara må bra, för nu var det länge sedan sist,..


Klara färdiga gå!!

2012-09-22 @ 14:55:05

Klara sitter i sin varma, obäddade säng, går igenom bloggar och kommenterar dom patetiska bilderna. Samtidigt sitter hon och små sjunger med sin vackra stämma!

Jaja, vi har varit ute och sladdat samt skrattat en massa!!!


Planer

2012-09-17 @ 20:45:08

Det blir plugg fram till fredag, och helgerna är Mona och inte skolans. Imorn matteprov, onsdag flyttar jag till Anders, samt stroke förhör, torsdag är det prov i morfem, fredag är det redovisning av ergonomi uppgiften. + ska hinna med projektarbetet, lördag är oplanerad, söndag blir det att fota Nadja. Sen fortsätter det så. Följ mig på instagram för bättre uppdatering av bilder, eller följ mig på we❤it. Insta - amandasssss, weheartit - amandalindgren.


Färg-glada byxor och mysig tröja

2012-09-12 @ 08:08:25

Det är vad mina kläder består av idag.. Sovit dåligt i natt, vaknade redan klockan tre av all ångest, somnade med hur mycket ångest som helst. Har varit ute och sprungit med klara nu på morgonen, otroligt skönt för psyket men fysiskt gjorde det bara ont, varför ska jag ha problem med benhinnorna?! Hatar det!!!


Som det är

2012-09-11 @ 21:14:58

Just nu orkar jag inte mitt liv. Vill bara plugga och klara skolan, ta mitt körkort och gå ner i vikt. Inget annat är speciellt viktigt just nu...

Skänker en tanke åt alla dom som blev bortrövade sina liv, sina vänner, sina familjemedlemmar för elva år sedan...


På gott och ont

2012-09-06 @ 21:28:01


LOVE

2012-09-05 @ 20:22:23
Kan ni tänka er? Snart har jg och min sockerbulle (läs Anders) 26 månader tillsammans!! 2 år och 2 månader!! Fattar ni hur länge det är?! :O Varit ihop med samma underbara kille hela min gymnasie tid, den enda som alltid finns kvar då jag kommer hem och bara vill lägga mig ner och försvinna, den ända som hjälper mig upp på fötterna igen utan att jag behöver säga ett ord, den enda människan som jag verkligen inte kan lura med ett leende. Nej fyfan vad jag älskar honom alltså, även om han är den mest irriterande personen på hela jorden, och man bara vill knäla ihop han till en liten boll och slänga iväg honom ibland, t.ex. då han börjar spraka med benen just då man somnat så man vaknar igen. Men tur att det är han och inte någon annan, för då skulle den personen åka ur sängen, ut ur mitt rum och ut ur huset!! 

Tur att jag är så kärleksfull!

Free

2012-09-05 @ 08:19:10

Dagens tankar

2012-09-04 @ 08:06:40
Seriösa inlägg kommer då jag har gått ner lite i vikt, eller iaf bytt ut fettet mot muskler. Känner inte för att visa mig så som jag ser ut i dagsläget, även om det bara vore en bild på mitt ansikte, tycker även att det utstrålar några kilo tyngre så njetnjet, endast oseriösa och roliga bilder på mig.

Ser fram emot lunchen idag för en gångs skull, god mat och sedan sminka sig till kille!! Kan det bli bättre?!?! :D Jo om Astrid hade varit här och spårat ut med mig, men det är ju som det är...

Imorgon blir det morgonträning igen oavsett hur trött jag är. Det är så drygt att springa efter skolan och då är det så jävla mycke folk ute, så nej, blir klockan fem på morgonen istället. + man hinner mmycket mer om man träna på morgonen, Springa, fys, dusch, frukost, kläder, smink, packa, bädda sängen!!! Listan kan bli längre :) det är hur underbart som helst!!! Då slipper man ju allt det där efter skolan så då hinner man plugga, äta och hitta på något innan man går och lägger sig vid åtta :) jag vet låter tidigt men då hinner jag sova åtta timmar och slipper vara trött och grinig :D

Let's play a game!!

2012-09-04 @ 07:08:00


RSS 2.0