Söndag 27 juli

2014-07-27 @ 04:11:01
Känner mig så sjukt förådd och sårad! Varför fattar du inte att du sårar mig!! Det gör ONT! Om det inte hade gjort det hade jag inte sagt något heller... Hjärtat blöder.. Vad ska jag göra, vad händer sen? Kommer du sluta eller måste jag gå?Lördag 26 juli

2014-07-27 @ 04:08:17
Dom senaste veckorna har erhållit väldigt mycket. 
Det började med att pappas bror Markus äntligen gifte sig med sin älskade Maria! Då blev även jag och Ewe "släkt"!! Helt awsome kväll med otroligt roliga människor och god mat. 
Fyra dagar senare flyttade vi ut ur ettan mitt emot jobbet (40 kvadrat) till min tvåa på 65 kvadrat! Äntligen ett eget hem!! 
Tre dagar senare var det dags för begravning av vår ängel och finaste Stig. Har fortfarande svårt att hålla tårarna tillbaka då jag tänker på det. En fin minnesstund tillsammans med nära och kära.
Sedan dess har vi hunnit packa upp alla lådor, fixat och donat och hunnit köpa soffa!! Inte den minsta men vi blev som tagna av priset, för att en kund haft soffan i en vecka så fick vi den 7200kr billigare än utgångspriset!! Bästa affären på länge.
Igår var det inflyttningsfest, som bjöd på ett gäng superhärliga människor, alkohol och nakenbad i älven. Hann även med en bilfärd i skåpbil.
RSS 2.0